• Hos Bayer kan du gøre en forskel ved at være del af en førende virksomhed, der har styrken og overskuddet til at skabe forbedringer i hverdagen - ikke kun i dagens, men også i morgendagens verden.

  Mere
 • Immunterapier

  Cancerforskning

  I det nye nummer af "research", forklarer forskere fra Bayer deres metode til at mobilisere det menneskelige immunsystem og derved gøre det muligt at identificere og fjerne tumorer.

  mere
 • Bakterieinfektion truer citrusdyrkning

  En verden uden orange juice?

  Huanglongbing, gule drage eller citrus greening - alle navne for den samme trussel mod citrusplanter rundt om i verden. Denne bakteriesygdom truer alle typer citrusfrugter herunder appelsiner, citroner, limefrugter og grapefrugt, og driver frugtavlere til fortvivlelse. Forskere ved vores Crop Science division er ved at udvikle integrerede strategier til bekæmpelse af denne sygdom.

  mere
 • Produkter

  Pharmaceuticals

  Med base i Leverkusen i Tyskland forsker, udvikler, producerer og markedsfører vores Pharmaceuticals division innovative produkter til forebyggelse, diagnosticering og behandling af sygdomme.

  Læs mere
 • Produkter

  Crop Science

  Crop Science divisionen hos Bayer råder over en bred vifte af særdeles effektive produkter til såvel landbrug som havebrug.

  Læs mere
Søg
Bayer
Bayer

Video

Opdateret: 28. februar 2018  Copyright © Bayer A/S
http://www.bayer.com

Anbefal

Luk ×