Bæredygtighed

Bæredygtig udvikling

Hos Bayer mener vi, at grundlaget for en bæredygtig udvikling er at opnå balance mellem økonomiske, sociale og miljøhensyn.

Vi har forpligtiget os til at sikre en langsigtet økonomisk fremgang gennem udvikling af innovative produkter – samtidig med, at vi sparer på ressourcerne, behandler miljøet ansvarligt og yder et globalt bidrag til at opretholde et sundt og humant samfund.

 

Bayers globale indsats

Vi har et omfattende Sustainability Program og har udviklet bæredygtige ledelsesstrukturer og strategier og mål, som vi kan bedømmes udfra.

 

I vores årlige Sustainable Development Report oplyser vi bl.a. om, hvordan vi omsætter vores engagement til de ti principper i Global Compact, og vi rapporterer ud fra retningslinjerne i "the Global Reporting Initiative" (GRI) og OECD.

 

Nordisk fokus på bæredygtige produkter

At bidrage til en bæredygtig udvikling handler også om at tage ansvar for vores produkter og deres indvirkning på samfundet og miljøet.

 

Vi arbejder aktivt med Product Stewardship.

Det vil sige, at vi i hver fase af produktets levetid undersøger, om noget kan gøres endnu bedre i forhold til miljøet og sundheden for både mennesker og dyr – helt fra produktet bliver skabt i laboratoriet, til det tilintetgøres gennem brug, nedbrydning eller destruktion. 

 

Opdateret: 01. september 2015  Copyright © Bayer A/S
http://www.bayer.com

Anbefal

Luk ×