04. oktober 2016

Bayer afslutter salget af Bayer Garden og Bayer Advanced til SBM

Bayer annoncerer i dag det endelige salg af Consumer delen af Environmental Service til SBM. Environmental Service er en forretningsdel af Crop Science divisionen. Consumer omfatter Bayer Garden og Bayer Advanced forretningerne i Europa og Nordamerika. Med salget overføres 220 dedikerede medarbejdere samt hele produktporteføljen for Bayer Garden og Bayer Advanced. Dette omfatter også pipelinen for Home & Garden R&D. SBM kan også - i en overgangsperiode – anvende Bayers brand. De financielle betingelser for salget er ikke offentliggjort.

Bayer Garden og Bayer Advanced leverer haveløsninger til hobbygartnere og husejere. SBM er førende inden for ”home and garden” markedet i Frankrig og udvikler, udarbejder og producerer løsninger for professionelle og forbrugere.

 

“Vi er glade for at fuldføre salget af denne forretningsdel til SBM med stor success”, udtalte Dr. Jacqueline Applegate, som er chef for Bayers Environmental Science Business Unit og medlem af Crop Science direktionen. ”Denne transaktion repræsenterer en væsentlig milepæl i transformeringen af Environmental Science, som gør det muligt for os yderligere at styrke vores position som markedsleder med et målrettet fokus på vores professionelle kunders specifikke behov”.

 

”SBM har været en fantastisk partner gennem hele processen, og vi er sikre på at vores medarbejdere, kunder og partnere i Consumer vil drage fordel af at arbejde i og med SBM”, tilføjede Dr. Applegate.  

 

Bayer Garden og Bayer Advanced var begge en del af Environmental Science, som en del af Bayers Crop Science division, som tilbyder et udvalg af højkvalitets ukrudt- og skadedyrs bekæmpelsesmidler for professionelle og forbrugere.

I 2015 var omsætningen i Environmental Science EUR 819 mill., hvoraf Bayer Garden og Bayer Advanced bidrog med EUR 839 mill.

Opdateret: 04. oktober 2016  Copyright © Bayer A/S
http://www.bayer.com

Anbefal

Luk ×