Forskning & Udvikling

Forskning for medicinske fremskridt til gavn for patienterne

Bayer er den eneste globale virksomhed, der på samme tid forsker i forbedringer for menneskers, dyrs og planters sundhed. Igennem et systematisk og intensivt samarbejde af forskere på tværs af fagspecialer skabes nye løsninger. Bayer lever en innovationskultur på tværs af landegrænser og forskningsområder, der resulterer. i alt fra verdenskendte farmaceutiske produkter til højteknologiske platforme, fra innovative diagnostiske teknologier til veterinærmedicin.

Forskningsområder hos Bayer

Pharmaceuticals


Dr. Jürgen Klar og Dr. Michael Böttger (venstre til højre) fra
Bayer i Wuppertal vurderer billeder, der viser tilstanden af
blodkarrene på bagsiden af øjet.Lægemiddelforskningen i Pharmaceuticals divisionen fokuserer på områderne kardiologi, onkologi, oftalmologi, hæmatologi, radiologi og gynækologi.

» Klik her for eksempler på nye aktivstoffer fra Pharmaceuticals Research.

 

Consumer Health


Andreas Werner (til venstre) og Francesco Lo Grande renser
og overvåger omrøringsstavene på en salvemixer til fremstilling af Bepanthen™ sårsalve


I vores Consumer Health division, fokuserer produktudviklingscentrene i Morristown, New Jersey og Memphis, Tennessee, USA, samt i Gaillard, Frankrig, på forskning og udvikling af ikke- receptpligtige lægemidler, medicinske hudpleje-produkter, fodplejeprodukter, solcremer og kosttilskud. Målet er at skabe nye og bedre produkter og anvendelsesmetoder for forbrugerne. Vi arbejder også på at opnå omklassificering af lægemidler, som hidtidigt har været receptpligtige til håndkøbs-produkter. I 2014 introducerede vi en række nye udvidelser i produktlinjer på forskellige markeder. De omfattede nye produktvarianter og anvendelsesområder for eksisterende mærker som Canesten™, Bepanthen™ / Bepanthol™, Coppertone™ og Scholl™.

Animal Health


Laboratorieassistent Caroline Geier undersøger rundorme
på et laboratorium i Monheim


I vores Animal Health forretningsenhed fokuserer vi forsknings- og udviklingsaktiviteterne på antiparasitika, antibiotika og medicin til behandling af ikke-smitsomme sygdomme. Vi driver forsknings- og udviklingscentre i Tyskland, USA, New Zealand og Brasilien. Vores centrale forskningsaktiviteter gennemføres i Monheim, Tyskland. Vi styrker forretningen ved hele tiden at identificere yderligere kandidater til produktudvikling gennem eksisterende samarbejder.

 

Hvordan lægemidler udvikles

Opdateret: 12. januar 2016  Copyright © Bayer A/S
http://www.bayer.com

Anbefal

Luk ×