Bayer har hjemme i hele verden

Bayer globalt

Asia-Pacific: Et vigtigt marked for fremtiden
Asien og Stillehavsområdet er med sit enorme vækstpotentiale et af Bayers vigtigste fremtidige markeder. I 2013 genererede Bayers 28.000 medarbejdere i regionen en omsætning på 8,6 mia. euro.


Europa: Bayers “hjemmemarked”
I 2013 omsatte Bayer 15,1 mia. euro på det europæiske marked. Et omfattende distributionsnetværk sammen med de store produktionsfaciliteter i Tyskland, Belgien, Frankrig, Storbritannien, Italien, Spanien og Finland giver Bayer en stærk fremtræden i denne økonomisk vigtige region, som har en befolkning på næsten en halv milliard mennesker alene i de 27 EU-lande.


Nordamerika: Nye markeder fra “kyst til kyst”
I Nordamerika (USA og Canada) er Bayer repræsenteret gennem selvstændige datterselskaber: Bayer Corporation i USA med hovedsæde i Pittsburgh, Pennsylvania, og Bayer Inc. i Canada med hovedkontor i Toronto, Ontario. I 2013 opnåede Bayer-koncernen i Nordamerika en samlet omsætning på de løbende forretninger på 9,7 mia. euro.


Latinamerika, Afrika og Mellemøsten: Fra Santiago via Cape Town til Tehran
Gennem vedvarende investering og optimering af sine aktiviteter har Bayer etableret en solid tilstedeværelse over hele regionen og nyder en høj kendskabsgrad blandt forbrugerne. I 2013 opnåede Bayer en samlet omsætning på 6,8 mia. euro i regionen.


Læs mere om Bayers markeder på

www.bayer.comOpdateret: 17. februar 2016  Copyright © Bayer A/S
http://www.bayer.com

Anbefal

Luk ×