Støtte til forældreløse og udsatte børn i Letland

Bayer Nordic støtter SOS-børnebyen Valmiera i Letland

Tryghed og nye muligheder til 66 børn

Det er vigtigt for Bayer Nordic at støtte lokalt i de lande, vi er repræsenteret i. Derfor har Bayer i Norden valgt at støtte SOS-børnebyen Valmiera i Letland, som er det fattigste land i Bayers nordiske region, der også omfatter Baltikum. Støtten har stor betydning for de 66 børn, som bor i børnebyen Valmiera, og er med til at sikre, at børnene får en uddannelse, et hjem og en barndom, der er præget af tryghed.

En ny start på livet

SOS-børnebyen Valmiera har i den grad brug for hjælp, da Letland er et af de fattigste lande i EU. Her har de sociale myndigheder ikke ressourcer til at hjælpe de mange børn, som vokser op i udsatte familier.

SOS-børnebyen Valmiera er med til at forbedre fremtidsudsigterne for de 66 børn, der bor i børnebyen. De får en ny start på livet med tryghed som omdrejningspunkt, da hverdagen byder på daglig skolegang og en kærlig SOS-mor at komme hjem til. Livet i børnebyen Valmiera bærer præg af mange nye muligheder, hvor børnene kan dyrke deres kreative sider, gå til sport og komme på udflugt om sommeren.

Om SOS Børnebyerne

SOS Valmiera

SOS Børnebyerne arbejder langsigtet med forældreløse og udsatte børns udvikling i børnebyer over hele verden. De giver hver dag forældreløse og udsatte børn en barndom med en tryg familie, et kærligt hjem og en uddannelse. Det kommer der livsglade og ressourcestærke mennesker ud af. SOS Børnebyerne blev stiftet i 1949 og har i dag over 500 børnebyer i 133 lande. Læs mere på http://www.sosbornebyerne.dk/.