For et bedre liv

Vores brand

Vi ønsker at forbedre menneskers liv og bidrage til samfundet omkring os – både i dag og i fremtiden.

Vi er begejstrede for fremtiden og dens mange muligheder. Vores vigtigste opgave er at udvikle og skabe fremskridt inden for sundhed og ernæring - for de løsninger, vi skaber idag, skaber udvikling i verden i morgen og hjælper både mennesker og vores jord til at trives. Vi stræber efter at skabe en bedre fremtid, så vi alle kan leve livet fuldt ud.

Folk lever længere, verdens befolkningstal stiger støt, og alle vil gerne forblive sunde og have mad nok på bordet. Heri ligger en stor global udfordring - og det er netop denne udfordring, der motiverer os hos Bayer. Vi arbejder hver dag ihærdigt på at udvikle og levere produkter, der hjælper til at gøre livet bare lidt bedre.

Vi kalder dette:

Hvad står vores brand for?

Bayer cross

Bayer-korset er et af de mest kendte varemærker i verden. Igennem flere generationer har Bayer været lig med kompetence, kvalitet og tillid.

Der er dog også en række andre egenskaber, vi forbinder med vores brand:

Optimistisk
// Vi inspirerer til positivitet: ja, det er muligt at skabe en bedre fremtid.

Passioneret
// Hvor vores pligtfølelse og entusiasme kombineres.

Visionær
// Agerer som en leder og er selvsikker i arbejdet for at skabe fremskridt.

Disse egenskaber ligger til grund for vores udtryk og tone of voice: Varm, menneskelig, selvsikker, dynamisk og energisk.

Optimistisk, passioneret, visionær – Bayers brand-egenskaber.

Et godt sted at arbejde

Bayer fremstiller og sælger en række forskellige lægemidler og andre produkter – men intet af dette ville være muligt uden de mange mennesker, der arbejder for os.

Derfor er det vigtigt, at vores medarbejdere er glade for fortsat at være en del af organisationen, og at vi bliver ved med at tiltrække nyt talent med profiler, der matcher Bayers høje ambitioner. De vil også vide, hvad Bayer står for – hvordan det er at arbejde her, og hvad vi forventer af vores medarbejdere.

Hos Bayer giver vi individer med en passion for innovation mulighed for at gøre deres ideer til virkelighed.